søndag 21. september 2008

Tunnell hunder fra Bogstadsvingen.
1 kommentar:

 1. Hei, jeg finner ingen info om epost og skriver derfor her i stedet. Har du litt mer info om hundene og videre valpeplaner du kan sende meg på epost?

  Vi (voksent par i 40 og 50-årsalderen, bor på Nesodden, enebolig med stor hage, inntil skogen) har to hunder i øyeblikket. Det er mor (bl. Bordercollie/collie/labrador/golden) og datter (far er ren collie, tricolor). Mor begynner å bli voksen dame, hun er 11,5 år, og selv om det ser ut som hun vil holde seg noen år til, forbereder jeg meg på en ny valp med tid og stunder.
  Har hatt hunder i alle år – fuglehunder og blandingshunder (bordercollier), men collielynnet er det absolutt fineste, selv om det er mye hår!

  Vi bor landlig til – ingen barn boende hjemme lenger, men små (fra 6 år oppover) nieser & nevøer. Trenger altså en hunderase som er glad i barn, og når jeg ser på yngste hunden min, som jo er 75% renraset, er det absolutt collie vi vil ha!

  Jeg er ikke i noen kjøpssituasjon ennå, men prøver å orientere meg litt i markedet og snakke med oppdrettere.

  Det jeg ønsker meg er en ”bestevenn” å ha med overalt, ei tispe som trives med folk & andre dyr, som jeg kan trene lydighet og kanskje agility med – altså en collie. Det hadde også vært morsomt å få prøve seg på utstilling, har de siste tjue årene kun hatt blandingshunder.

  Håper du sender meg noen ord og forteller litt om evt. planer/tidsaspekter rundt neste kull.

  Hilsen E.A.Meyn
  ellen.a.meyn@gmail.com

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen:)